Villkor

FAQ - Topbillede

Nyhetsbrev

 • Abonnera på nyhetsbrev: Ja tack, Stena Line Travel Group och de företag som ingår i gruppen får gärna kontakta mig via e-post med erbjudanden på resor, biljetter till diverse arrangemang etc från Stena Line Travel Group och samarbetspartners samt med tävlingar, kampanjer, deals, nyheter.
 • Avanmäla nyhetsbrev: Du kan, när som helst, avanmäla nyhetsbrev från Stena Line Travel Group och de företag som ingår i gruppen - och abonnera igen om du skulle ångra dig.
 • Personupplysningar: De personupplysningar du lämnar till Stena Line Travel Group behandlas konfidentiellt och ges inte vidare till tredje part.

 

Reseklubben

 • Basis medlemskap: Som Basis medlem i Reseklubben får du e-post med nyheter och erbjudanden, och du har möjlighet att uppgradera till PLUSmedlem och få ännu fler förmåner i reseklubben.
 • Uppsägning av Basis medlemskab: Du kan, när som helst, säga upp ditt medlemskap. Reseklubben har rätt att säga upp ditt medlemskap utan varsel om det har missbrukats.
 • PLUSmedlemmar: Som PLUSmedlem i Reseklubben får du e-post med nyheter och erbjudanden. Som PLUSmedlem i reseklubben får du obegränsad tillgång till alla förmåner. Om villkoren för PLUSmedlemskap skulle ändras meddelas du via e-post.
 • Pris och betalning: Ett PLUSmedlemskap kostar 100:- för ett halvår. Om du betalar ditt PLUSmedlemskap med betal-/kreditkort så ska du tillåta att Vi älskar resor sparar din kortinformation och använder informationen till att förnya ditt medlemskap automatiskt. Självklart kan du, när som helst, säga upp automatisk förnyelse av medlemskapet.
 • Förnyelse av ditt PLUSmedlemskap: Om du betalar ditt medlemskap med betal-/kreditkort förnyas ditt medlemskap automatiskt. Du får besked via e-post innan vi förnyar ditt medlemskap. Du kan, när som helst, säga upp ditt PLUSmedlemskap på reseklubbens webbplats. Vid uppsägning raderas all betalkortsinformation. Medlemsavgiften återbetalas inte vid uppsägning. OBS! Du förblir PLUSmedlem till medlemskapet utlöper. Reseklubben har rätt att säga upp ditt PLUSmedlemskap utan varsel om det har missbrukats.

 

Cookie politik

 • Stena Line Travel Group följer alltid de lagar och rättningslinjer som gäller i respektive land. 

 

Säkerhet

 • Vi älskar resor uppfyller alla lagliga krav samt branschens normer för säkerhet. All betalkortsinformation sparas med högsta möjliga kryptering, och bara ett fåtal betrodda medarbetare har tillgång till denna information. All kommunikation med betal-/kreditkortsinformation sker på SSL krypterade linjer, vilket innebär att obehöriga inte kan få tillgång till och/eller avkoda transaktioner. 

 

Speciellt om Sista Minuten

 • Sista Minuten är mycket billiga specialerbjudanden, som ofta erbjuds i begränsat antal och kort tid innan de ska användas. På grund av det begränsade utbudet kan varje medlem endast boka 1 erbjudande per vecka (typiskt ett dubbelrum). Ett PLUSmedlemskap är personligt, och därför kan du bara beställa Sista Minuten erbjudanden till dig själv och en följeslagare.
 • Bokning sker efter först-till-kvarn principen. Köpta Sista Minuten erbjudanden är bindande och kan inte avbokas eller ändras. Sista Minuten kan endast betalas med betal-/kreditkort. Vi förbehåller oss för utsålda boenden och tekniska fel på sidan.